Win-actie

 

 

Win-actie

Hartelijk dank voor jullie like op FB ‘Mieke Wijnants Recenseert’; inmiddels meer dan 3000 likers en volgers en meer dan 198.000 mensen hebben mijn website bezocht; ik ben er erg blij mee!
Het is super!

Bij meer dan 3100 likers volgt er een speciale win-actie!  
Ik mag dan vier mensen blij maken.

 

En dan nu de win-actie:

Wat kun je winnen? 

Ik mag voor Bertina Mulder twee gesigneerde boeken verloten.

Dank je wel Bertina! Ik ben er heel blij mee.

 

Wisselwerking van Bertina Mulder

Waar gaat dit boek over?

Sjoerd, een student journalistiek, organiseert voor zijn afstudeerproject een flashmob die geregistreerd wordt met de drone van zijn vriend Zom. Social media en webtechniek staan in de snelle wereld van de jongeren centraal, maar ook vriendschap en een voorzichtige coming-out. Op het plein waar de flashmob plaatsvindt, maakt de oude man Arend een tekening voor zijn vrouw in het ziekenhuis. Met dit cadeau wil hij een fout uit hun verleden goedmaken. De werelden van Sjoerd en Arend lijken mijlenver uit elkaar te staan, maar op de dag van de flashmob ontstaat er een bijzondere wisselwerking. Contrasten maken plaats voor overeenkomsten: hun zoektocht naar liefde, acceptatie en vergeving. Uiteindelijk blijken ze meer met elkaar verbonden te zijn dan ze wisten.

Zie ook mijn recensie op deze website Wisselwerking

EN

De rode magneet van Bertina Mulder

 

 

Waar gaat dit boek over?

De psychologische thriller De rode magneet is gebaseerd op de Marsreizen die op dit moment worden voorbereid door NASA, SpaceX en Mars One. In het verhaal spelen de psychologische, fysieke en ethische aspecten van de reis naar Mars een hoofdrol. Daarbij komen verschillende vragen aan de orde. Waarom trekt Mars ons zo aan? Welke belangen spelen er mee? Mogen we zomaar een andere planeet koloniseren? Zijn de problemen die de vier astronauten ondervinden een onfortuinlijk gevolg van de voorziene risico’s of worden ze opzettelijk veroorzaakt door een persoon, een organisatie of een land? En wat doe je als je moet kiezen tussen je leven en je ultieme doel?

De rode magneet refereert aan de aantrekkingskracht die Mars, de rode planeet, op de mens heeft. Maar ‘De Rode Magneet’ is in het verhaal ook de naam van het televisieprogramma waarin de astronauten worden gevolgd tijdens hun reis naar Mars.
Via het programma kunnen de mensen op aarde alle ontwikkelingen rondom de astronauten volgen, maar de producti emaatschappij heeft zelf geen belang bij een feitelijke weergave van de beelden die door social cams worden opgenomen. Ze proberen dan ook met een suggestieve montage de kijkersaantallen hoog te houden.
Wat is nu echt en wat niet? Wie spreekt de waarheid en wie niet? En hoe zit het met de vertraging in de communicatie, heen en terug naar het ruimteschip…?

Zie ook mijn recensie op deze website De rode magneet

Wat moet je doen om deze boeken te winnen?

  1. Like de winactie op mijn FB pagina ‘Mieke Wijnants Recenseert’
  2. Geef mijn FB pagina ‘Mieke Wijnants Recenseert’ een like of volg deze, als je dit nog niet hebt gedaan
  3. Deel deze win-actie OPENBAAR op jouw FB
  4. Vrienden uitnodigen en/of taggen is lief
  5. Plaats onder de winactie op mijn FB pagina ‘Mieke Wijnants Recenseert’ een reactie dat je meedoet.
  6. Deze actie loopt van woensdag 12 juni 2019 tot en met zondag 16 juni  2019 – 24.00 uur.
  7. De winnaar wordt maandag 17 juni 2019 in de loop van de dag bekend gemaakt en heeft dan tot en met woensdag 19 juni 2019 – 24.00 uur de tijd om te reageren. Daarna wordt eventueel een nieuwe winnaar gekozen.
  8. Succes deelnemer!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Goed geschreven hè? Zit helaas copyright op :p