WIN-ACTIE

Win-actie

Vandaag zijn mijn website en FB ‘Mieke Wijnants Recenseert’ 2 jaar online.
Tijd voor een feestje!

Hartelijk dank voor jullie like op FB ‘Mieke Wijnants Recenseert’; inmiddels meer dan  3300 volgers en meer dan 218.000 mensen hebben mijn website bezocht; ik ben er erg blij mee!
Het is super!

EN DAN NU DE WIN-ACTIE

Wat kun je winnen?

1) Het Rosie effect

Waar gaat deze roman over?

Don Tillman en Rosie Jarman zijn getrouwd en wonen in New York. Juist als Don wil vertellen dat Gene, zijn schuinsmarcherende beste vriend uit Australië komt, heeft Rosie nieuws: ze is zwanger.
Op zijn geheel eigen wijze verwerft de autistische Don in no time alle kennis over vader worden. Maar zijn oude zwakheden komen weer boven en brengen hem in de problemen. Terwijl hij opgaat in het perfectioneren van alle praktische details, verliest hij zijn emoties totaal uit het oog. Hij dreigt Rosie kwijt te raken op het moment dat ze hem het hardste nodig heeft.

EN

2) Dagen van verlating

Waar gaat deze roman over?

Van de ene op de andere dag wordt de achtendertigjarige Olga door haar man verlaten voor een jongere vrouw. Met haar twee kleine kinderen blijft ze achter in het appartement waar ze zich jarenlang gelukkig waande. Als ze de deur van dat appartement niet meer van het slot krijgt, stort ze volledig in. Het dwingt haar tot een pijnlijk zelfonderzoek. Tot haar ontzetting begint ze in te zien dat ook zij, een moderne zelfstandige vrouw, haar identiteit grotendeels heeft ontleend aan haar man. Wanhopig zoekt ze naar een manier om haar leven weer op te pakken.

Scherp en genadeloos beschrijft Elena Ferrante Olga’s gevoelens: het ongeloof, de wanhoop, het vluchtgedrag, de eenzaamheid, het besef van haar afgeslotenheid. Maar ook de kracht waarmee ze zich voorzichtig herneemt.

EN

3) Judaskus

Waar gaat deze thriller over?

Barbara en Marcus van Brederoo wonen met hun twee dochters in een dorpje in Friesland, waar Marcus een huisartsenpraktijk heeft. Wanneer Barbara wordt lastiggevallen door een onbekende man, die het niet alleen op haar, maar ook op haar kinderen heeft voorzien, gaat ze de confrontatie aan. Maar dan lijkt het erop dat Marcus er meer vanaf weet …

Wat moet je doen om deze boeken te winnen?

  1. Like de winactie op mijn FB pagina ‘Mieke Wijnants Recenseert’
  2. Geef mijn FB pagina ‘Mieke Wijnants Recenseert’ een like of volg deze, als je dit nog niet hebt gedaan
  3. Delen en vrienden uitnodigen en/of taggen is lief
  4. Plaats onder de winactie op mijn FB pagina ‘Mieke Wijnants Recenseert’ een reactie dat je meedoet.
  5. Deze actie loopt van maandag 28 oktober 2019 tot en met zondag 3 november  2019 – 24.00 uur.
  6. De winnaar wordt maandag 4 november 2019 in de loop van de dag bekend gemaakt en heeft dan tot en met woensdag 6 november 2019 – 24.00 uur de tijd om te reageren. Daarna wordt eventueel een nieuwe winnaar gekozen.
  7. Succes deelnemers!

 

8 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Goed geschreven hè? Zit helaas copyright op :p