Win-actie

Win-actie

Hartelijk dank voor jullie like en/of volgen van FB ‘Mieke Wijnants Recenseert’; inmiddels  meer dan 3700 volgers en meer dan  3570 likers.
Ondanks dat ik maanden in de lappenmand zat en nog steeds niet ben opgeknapt blijven jullie mij en mijn FB trouw;  heel lief!
Ik ben onzettend dankbaar hiervoor! Het is super! Dank jullie wel!

EN DAN NU DE WIN-ACTIE

LEES SVP GOED DE VOORWAARDEN!!!

Wat kun je winnen?

‘Kamp Alpha de pest meester’ geschreven door Suzanna Esther.

Dank je wel Suzanna Esther!

Waar gaat deze literaire thriller over?

In mei 2017 verzint Suzanna Esther de aanzet tot een kortverhaal dat ze in 2018 uitwerkt tot novelle. Proeflezers sporen haar aan het verhaal uit te werken tot een boek waar ze augustus 2019 aan begint. Begin 2020 rondt ze het boek, 2020 Kamp Alpha de pest meester, af. Niet lang daarna sijpelen de eerste berichten binnen over een dreigende pandemie.
In Nederland breekt een mysterieuze bacteriële infectieziekte uit. Door de overheid wordt naar buiten gebracht dat dieren, met name huisdieren, de bacterie verspreiden. Het houden van huisdieren wordt verboden.
Voordat alle monsters volgens protocol worden overgedragen aan het Centrum voor Diagnostiek trekt Warner Rosenboom, een net afgestudeerde laborant, een andere conclusie.
Sophie Duval, tandheelkundige en gemeenteraadslid, legt de grondbeginselen voor een nieuwe politieke partij. De sfeer wordt met de dag grimmiger, achterdocht heerst. Mensen verdwijnen of worden in quarantaine gehouden, dieren worden in beslag genomen of afgemaakt en razzia’s zijn aan de orde van de dag.
Een jonge man, Arjen Terlinden en een jonge vrouw, Lisette Jaring, weigeren te voldoen aan de eisen van de overheid en geven zich met hun huisdier op voor het verzet. Zo begint een avontuur dat leidt naar duistere wouden, tentenkampen en dreigende situaties, met de belofte op een nieuwe wereld.
Welke rol speelt Warner Rosenboom en wat is het aandeel van Sophie Duval? Wie zit er achter het verzet en hebben Arjen en Lisette de goede keuze gemaakt? Hoe ver gaan mensen uit liefde voor hun dier …

 

Wat moet je doen om dit boek te winnen?

  1. Like de winactie op mijn FB pagina ‘Mieke Wijnants Recenseert’
  2. Geef mijn FB pagina ‘Mieke Wijnants Recenseert’ een like of volg deze, als je dit nog niet hebt gedaan
  3. Deel de win-actie OPENBAAR op jouw FB!
  4. Vrienden uitnodigen of taggen is lief.
  5. Plaats onder de winactie op mijn FB pagina ‘Mieke Wijnants Recenseerteen reactie dat je meedoet.
  6. Deze actie loopt van donderdag 13 augustus 2020 tot en met dinsdag 18 augustus 2020 – 24.00 uur.
  7. De winnaar wordt woensdag 19 augustus 2020 in de loop van de dag bekend gemaakt en heeft dan tot en met  vrijdag 21 augustus 2020 – 24.00 uur de tijd om te reageren. Daarna wordt eventueel een nieuwe winnaar gekozen.

Succes deelnemers!

En mocht je niet winnen; niet getreurd er volgen nog meer win-acties

8 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Goed geschreven hè? Zit helaas copyright op :p