Win-actie

Win-actie meer dan 2100 likes

Zoals beloofd een win-actie; meer dan 2100 likes op  FB ‘Mieke Wijnants Recenseert’ dat is een feestje waard.

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor jullie likes of volgen van mijn                        FB ‘Mieke Wijnants Recenseert’ en het bezoeken van mijn website!                                2169 Likers op FB en meer dan 169.000 bezoekers van mijn website na 13 maanden!

Het is super! Een grote dank je wel!

En dan nu de win-actie: twee boeken

 

‘King Coke’ is een keiharde, supersnelle, filmische misdaadroman, vol cynische humor, waanzinnige drugsbaronnen en warlords

Het is de zomer van 1988. Na hun eindexamen ligt de wereld van Mick en zijn vrienden aan hun voeten. Maar na een fatale lsd-trip, waarbij een vriendin verongelukt, lukt het Mick niet meer een normaal leven te leiden. Hij stort zich in de Brabantse wietteelt. Maar Mick belandt al gauw in de veel hardere Amsterdamse onderwereld en werkt zich in razend tempo omhoog tot de top van de narco’s in de Gouden Driehoek, Afghanistan en Colombia. Een duizelingwekkende trip begint, waar niet zomaar aan te ontsnappen is… Eén laatste grote deal moet Micks vrijheid betekenen. Kan hij het onmogelijke voor elkaar krijgen en een nieuw leven zonder drugs en geweld beginnen?

 

Na een rampzalig huwelijk besluiten Donna en Victor Cressy te scheiden. Voor de rechtbank ontspint zich een verbeten gevecht. Hoewel Victor zijn vrouw probeert af te schilderen als labiel en gestoord, krijgt Donna beide kinderen toegewezen. Het leven lacht Donna voorzichtig weer toe en ze vindt pril geluk in een nieuwe relatie. Zelfs Victor lijkt zich met zijn rol als weekendvader verzoend te hebben: elke zaterdag haalt hij de kinderen op en elke zondag brengt hij hen terug. Tot dat ene weekend. Zeg maar dag tegen mammie, zegt hij, om vervolgens met de kinderen spoorloos te verdwijnen. Hij gebruikt de telefoon als wapen in een gruwelijk spel. Bellen. Even het geluid van kinderstemmen. Dan die klik. En Donna luistert, radeloos, wanhopig wachtend op die ene fout die hij zal maken…

 

Wat moet je doen om deze boeken te winnen?

 1. Like de winactie op mijn FB pagina ‘Mieke Wijnants Recenseert’
 2. Geef mijn FB site ‘Mieke Wijnants Recenseert’ een like of volg deze, als je dit nog niet hebt gedaan
 3. Deel deze win-actie OPENBAAR op jouw FB
 4. Vrienden uitnodigen en/of taggen is lief
 5. Plaats onder de winactie op mijn FB site ‘Mieke Wijnants Recenseert’ een reactie dat je meedoet
 6. Deze actie loopt van dinsdag 27 november 2018 tot en met maandag                    3 december 2018 – 24.00 uur.
 7. De winnaar wordt dinsdag 4 december 2018 in de loop van de dag bekend gemaakt en heeft dan tot en met vrijdag 7 december 2018 – 24.00 uur de tijd om te reageren. Daarna wordt eventueel een nieuwe winnaar gekozen.
 8. Succes deelnemers!

Blijf mijn FB ‘Mieke Wijnants Recenseert’ in de gaten houden; er volgen meer      win-acties!

14 Reacties

 1. Super gaaf dat je zo verdeel bezoekers hebt zeg ! Succes in de toekomst ! Ik ga ook mee doen voor je boeken . Ik heb voor mezelf een boekendieet wat kopen betreft, maar winnen is anders toch ?
  Like , deel en vertel het verder.

    1. Hoi Joke,

     Als je op mijn FB op de bekendmaking van de winnaar klikt kom je erchtstreeks uit bij de winnaar.
     Je kunt ook op mijn website op de rubriek BLOG klikken en dan even naar beneden scrollen totdat je ziet staan: winnaar bekend.

     Groetjes,

     Mieke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Goed geschreven hè? Zit helaas copyright op :p