Winactie

WIN-ACTIE  WIN-ACTIE  WIN-ACTIE

Zoals beloofd bij meer dan 800 likers/volgers een winactie.

Allereerst een grote dank je wel aan iedereen die mijn website heeft bezocht en mijn FB site Mieke Wijnants Recenseert een like heeft gegeven of volgt.                      Ik ben ontzettend blij met alle bezoekers, likers en volgers en hoop dat jullie mijn sites blijven volgen.

Wat kun je winnen?

 • ‘Alibi’ van Martine Kamphuis
 • ‘Het Duivelskind’ van Maria Genova en Angel van der Vecht

 

Tijdens een ontgroeningskamp wordt het levenloze lichaam van Belle op een verlaten dijkje gevonden. Als psychologe Wynona Post, oftewel WP, haar cliënte Josje hierover hoort vertellen, wordt ze gegrepen door het mysterieuze verhaal. WP vermoedt dat de dood van Belle geen natuurlijke dood was. In haar zoektocht
naar de waarheid negeert ze grenzen en brengt daarbij ook haar eigen leven in gevaar…

In Het Duivelskind vertelt bestsellerauteur Maria Genova het schokkende levensverhaal van Angel van der Vecht. Dit nieuwe boek behandelt twee zeer actuele thema’s: kindermisbruik en jeugdzorg. Het meisje Angel groeit op in een benauwend milieu. Langzaam maar zeker raken haar ouders ervan overtuigd dat Angel een ‘duivelskind’ is. Om haar te ‘genezen’ beginnen ze Angel te mishandelen en te misbruiken. Via Angels school wordt jeugdzorg ingeschakeld. Maar omdat men niet ingrijpt wanen haar ouders zich onaantastbaar. Onder de ogen van een gezinsvoogd en een maatschappelijk werkster gaan de mishandelingen, de vernederingen en het misbruik onverminderd door. Wanneer jaren later het misbruik naar buiten dreigt te komen besluit haar vader een einde aan Angels leven te maken… ‘Als ze de badkamer instapt, ziet Angel haar vader met een groot keukenmes en een hoop pillen. Hij zet het mes op haar keel. ‘Vandaag is het zo ver,’ zegt haar vader. Een brede grijns verschijnt op zijn gezicht. ‘Jij pleegt zelfmoord. En ik heb een alibi, want je hebt zelf opgeschreven dat je dood wilt. Iedereen zal geloven dat je zelfmoord hebt gepleegd.’ Falende jeugdzorg, foute ouders en omstanders die hun ogen sluiten… In Het Duivelskind overtreft de ontstellende werkelijkheid de meest gruwelijke fictie.

Wat moet je doen om deze boeken te winnen?

 1. Like de winactie op mijn FB site Mieke Wijnants Recenseert
 2. Deel de winactie OPENBAAR op jouw tijdlijn
 3. Geef mijn FB site Mieke Wijnants recenseert een like of volg deze, als je dit nog niet hebt gedaan
 4. Vrienden uitnodigen en/of taggen is lief
 5. Plaats onder de winactie op mijn FB site ‘Mieke Wijnants Recenseert’ een reactie dat je meedoet
 6. Deze actie loopt vanaf vrijdag 16 maart 2018 tot en met dinsdag 20 maart 2018 – 24.00 uur.
 7. De winnaar wordt woensdag 21 maart 2018 in de loop van de dag bekend gemaakt en heeft dan tot en met vrijdag 23 maart 2018 – 24.00 uur de tijd om te reageren. Daarna wordt eventueel een nieuwe winnaar gekozen.
 8. Succes deelnemers!

Na afloop van deze winactie start diezelfde week een bijzondere winactie!

25 Reacties

 1. Gefeliciteerd! Weer een geweldige winactie. Ik doe graag mee voor Alibi. Het Duivelskind staat in mijn kast. Indrukwekkend boek!

 2. Na aanleiding van een Facebook tip van Shirley Pelikaan doe Ik graag mee met dit geweldige Boek. Maar Ik lees graag recenssies om zo aan goede thrillers en andere boeken te komen. Ben werkzaam geweest in de Bibliotheek 36 jaar en altijd las Ik veel recenssies en boeken om de klant goed te informeren en dit doe Ik nog steeds maar ook om op de hoogte blijven en zelf aan goeie titels te komen.

  1. Dan ben je op deze site aan het goede adres Anniette.
   Iedere week plaats ik minimaal twee recensies.
   Lees alle genres, behalve horror en fantasy. Deze laatste met twee uitzonderingen, maar die boeken moet ik nog lezen.
   Lijkt me heerlijk om in een bieb te werken en mensen te adviseren.

   Wil je mijn FB site nog even een like geven?

   Leuk dat je mee wilt doen aan deze win-actie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Goed geschreven hè? Zit helaas copyright op :p