Winnaars boek Rob van Spanje bekend

De winnaars van het boek van Rob van Spanje zijn bekend.

Winactie samen met Banger Sisters: Winnaars Van werkloos tot depressief van Rob van Spanje!

Vorige week hadden we een speciale winactie bij Mieke Wijnants Recenseert want er viel wat te vieren! Rob van Spanje had onlangs zijn debuut Van werkloos tot depressief opnieuw uitgebracht. En we vierden nog meer want boekenblog Mieke Wijnants Recenseert bestaat één jaar! Als dat geen reden voor een feestje was… en dat gingen we vieren met een hele grote stapel boeken!

Samen met de Banger Sisters organiseerden we deze keer een wel heel gave winactie! We gaven beide maar liefst tien exemplaren weg van de eerste uitgave van het debuut van Rob van Spanje.

 

Van werkloos tot depressief
‘Van werkloos tot depressief’ is een autobiografisch verhaal: een zeer openhartige beschrijving van een jarenlange zoektocht naar een nieuwe toekomst.
Onderwerpen die de revue passeren zijn onder andere: Wat betekent het om werkloos te worden en te zijn? Met welke instanties krijg je te maken? Het aparte wereldje van re-integratie en is dit geldverspilling? Volledig arbeidsongeschikt en chronisch depressief; wat is dat?
Het boek is vlot geschreven, leest heel gemakkelijk en is daardoor toegankelijk voor een breed publiek. Rode draad: Hoe moeilijk kan het zijn om beperkingen te accepteren en een nieuwe koers in te slaan? Een absolute aanrader voor lotgenoten en hulpverleners!

Onderstaande winnaars gefeliciteerd!  Sturen jullie mij een PB met jullie adresgegevens? Dan komt het boek zo snel mogelijk jullie kant op.

  1. Nienke Braam
  2. Ans Stier
  3. Jackie Colpaert
  4. Dino Neutel
  5. Anita te Gussinko
  6. Miranda van Klaveren
  7. Mooie Rooie
  8. Jerrel vd Veer
  9. Annemiek Cornet
  10. Hasso Hofstede

Niet gewonnen, maar toch dit bijzonder boek lezen?                                                        Bestel dan via onderstaande knop de vernieuwde uitgave ‘Van werkloos tot depressief’ van Rob van Spanje.


€24,95
Mogelijk niet beschikbaar
Gratis verzending!
Klik om dit product op bol.com te bekijken

*Ter info: in dit artikel staan links naar Bol.com Wanneer je via deze links bestelt ontvang ik daar een kleine vergoeding over. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Goed geschreven hè? Zit helaas copyright op :p