GASTENBOEK

 
 
 
 
 
 
 
107 berichten.
Gerd Goris Gerd Goris uit Sint-Truiden heeft geschreven op juli 28, 2022 om 12:10 pm
De manier waarop Mieke mijn fabelboekje voor kinderen heeft gerecenseerd was zowel leuk als leerzaam voor mij. Ik ben voel me ondersteund en gewaardeerd als schrijver, terwijl dat laatste een mooie en gratis bonus is! Dankjewel Mieke.
Hans Oud Hans Oud uit Zwolle heeft geschreven op november 28, 2021 om 9:54 am
Door de heldere en gestructureerde schrijfwijze ontstaat bij de lezer van de recensies een duidelijk beeld van inhoud en zeggingskracht van de door Mieke Wijnants Recenseert beoordeelde boeken.
Robert Lazet Robert Lazet uit Zoetermeer heeft geschreven op november 26, 2021 om 8:42 pm
Luisteren naar de woorden in haar commentaar. Eerlijk en overtuigend.
Nathalie Lemaitre Nathalie Lemaitre heeft geschreven op november 26, 2021 om 8:39 pm
Altijd (h)eerlijke recensies die je zeer nieuwsgierig maken, zonder spoilers!
Wiljan Van Den Akker Wiljan Van Den Akker uit Utrecht heeft geschreven op november 25, 2021 om 9:41 pm
Wat een geweldig goede recensent: scherp, intelligent en een uitstekende lezer en schrijver!
Bert Schaap Bert Schaap uit Froombosch heeft geschreven op november 24, 2021 om 8:06 pm
Mieke heeft mijn kinderboek “Dollie” gerecenseert. 16 verhaaltjes over een lammetje, “Een wollig beestje in de wei”. Een mooie en heldere recensie waarin alle aspecten en informatie over het boek inhoudelijk en qua uitvoering uitgebreid zijn aangegeven. Verder heeft ze mij aanvullend een serie tips en adviezen gegeven waar ik veel aan heb. Dit boek was mijn debuut. Dank je wel Mieke.
Rudi Bagusat Rudi Bagusat uit Genk heeft geschreven op november 9, 2021 om 11:02 am
Bedankt voor je mooie recensie. ik kreeg er kippenvel van. Het doet goed om te horen dat anderen even betoverd zijn door het boek als ik zelf was, toen ik het illustreerde. Het is een avontuur, niet enkel inhoudelijk, maar ook visueel. En dat komt dus blijkbaar goed over! Ik ben helemaal tevreden! veel liefs, Rudi
Caronne Ionescu Caronne Ionescu uit Utrecht heeft geschreven op oktober 31, 2021 om 2:12 pm
Wat een heerlijke 5-sterrenrecensie heb jij geschreven over 'Trippie', het prentenboekje van Irma Corbeek en mij! Ik ben er heel, heel blij mee! Dank je wel!
Siepy Zijlstra- de Roos Siepy Zijlstra- de Roos uit Drachten heeft geschreven op oktober 23, 2021 om 8:18 pm
Mieke, bedankt voor je mooie recensies van mij Drieluik over egels, merels en boerenzwaluwen. Ik ben blij dat mijn werk gewaardeerd wordt door zo’n ervaren en deskundige als jij.. Nogmaals dank. Met warme groet ???? Siepy Zijlstra- de Roos
André Dierick André Dierick uit Oss heeft geschreven op oktober 12, 2021 om 8:48 am
Hallo Mieke, Wat een verrassing dat je alsnog een recensie hebt geschreven over mijn boek: "Over leven na verlies". Ik ben daar heel blij mee. Ik vind je recensie heel goed en uitgebreid. Ook goed dat je eerlijk over de zwakkere punten hebt geschreven. Je informeert de mogelijke lezers op een hele goede manier. Veel dank en ik hoop te kunnen concluderen dat het met je gezondheid beter gaat. Groet van André Dierick
Roos Hanemaaijer Roos Hanemaaijer uit Moerkapelle heeft geschreven op september 11, 2020 om 6:52 am
Beste Mieke, wat een leuke recensies schrijf je! Eerlijk en volledig, waarbij je ook echt moeite doet om de auteurs te leren kennen. Ik ben heel blij met je lieve woorden en positieve beleving van mijn boek en daarmee van mijn eigen verhaal. Ik ben blij om te lezen dat mijn verhaal overkomt zoals ik het ook bedoeld heb. Daarnaast neem ik van harte jouw aanvullende feedback mee, want je bent nooit te oud om te leren;) Veel succes met recenseren. Liefs Roos.
Cockie Vlietman Cockie Vlietman heeft geschreven op juli 14, 2020 om 11:36 am
Beste Mieke, Vanuit een missie om kinderen zoveel mogelijk te beschermen tegen tekenbeten, heb ik het boek Vampie & Tick, twee hechte teekjes geschreven. Jouw positieve, duidelijke en speelse recensie zal zeker bijdragen aan bewustwording rondom de tekenproblematiek. Wat heb je het mooi verwoord! Dank je wel! Cockie
Jenny Brands Jenny Brands uit Hoogezand heeft geschreven op juni 19, 2020 om 11:49 am
Lieve Mieke, wat heb ik veel plezier beleefd aan jou resensenties van div boeken. Heel veel beterschap en geluk.
Kobe Lecompte Kobe Lecompte uit Landen heeft geschreven op juli 16, 2019 om 6:39 pm
Dag Mieke. Vele recenties later mocht ik ook jouw recentie lezen die je schreef voor mijn debuut, Babygehalte. Als je rondvraag doet bij recensenten voor romans valt toch wel steeds jouw naam. Het was daarom fijn dat je me wilde lezen. Een recensie van Mieke is goud waard! En dan nog vier sterren krijgen is als een schouderklopje van een sterrenchef aan zijn leerling. Bedankt, Mieke! KobeGroeten
Suzanna Esther Suzanna Esther uit Vijfhuizen heeft geschreven op juni 28, 2019 om 5:42 pm
Lieve Mieke, je bent voor mij - als schrijver - een hele fijne recensente omdat je eerlijk bent en prachtige recensies schrijft, en als mens een hele fijne vrouw die mij aanmoedigt in mijn schrijven en als persoon. Ik volg je graag en met veel plezier.
Henri Patrik Henri Patrik uit AYWAILLE heeft geschreven op juni 11, 2019 om 9:32 am
Mieke, bedankt voor deze goed verwoorde recensie die exact beschrijft wat ik aan de lezer wilde onthullen en wat ik van dit verhaal verwachtte. Emoties losmaken. De citaten uit het boek zijn goed gekozen en deze recensie onthult wat de lezer kan verwachten zonder de intrige te verraden. Bedankt voor de tijd die je genomen hebt. Ik lees altijd met veel genoegen je recensies.
Toon Lagas Toon Lagas uit Utrecht heeft geschreven op juni 7, 2019 om 5:26 pm
Beste Mieke, Bedankt voor je mooie recensie over mijn boek Toon de Woordenbende. Ik blij met de open en oprechte opmerkingen, die ik voor een volgend boek zeker kan gebruiken.
Sylvia Visser Sylvia Visser uit Den Bosch heeft geschreven op mei 28, 2019 om 4:14 pm
Bedankt voor je mooie recensie over 'Het schuurt', mijn debuut. Fijn om te lezen dat je ervan genoten hebt.
Mili Mili heeft geschreven op april 17, 2019 om 4:43 pm
Ongeduldig als ik ben, heb ik lang op je recensie moeten wachten, Mieke. 😉 Het was zeer de moeite waard. Je haalde zinnen aan die er toe doen, gaf een summiere beschrijving van de inhoud. Je weloverwogen stuk ademt integriteit uit. Dank je hartelijk voor je inspanningen.
Sarah Faber Sarah Faber uit Boskoop heeft geschreven op maart 13, 2019 om 10:13 am
Lieve Mieke, bedankt voor je mooie woorden en opbouwende kritiek. Je bent zoveel respect voor auteurs en hun werk, echt bewonderingswaardig! Je schrijft eerlijke recensies, waar iedereen wat aan heeft en de auteur kan gebruiken om een volgend boek naar een hoger niveau te tillen. Super! Liefs Sarah Faber
Goed geschreven hè? Zit helaas copyright op :p